Fredagsmys

Idag kommer jag och min familj att ha, enligt mig, riktigt traditionellt fredagsmys. Barnen har beställt tacos och jag är skickad till Hemmakväll för att köpa lösgodis.

Hade egentligen tänkt att vi skulle grillat ikväll men insåg att grillen nog behöver en uppfräschning innan den används för första gången i år. Så när barnen föreslog tacos så kändes det som ett mindre ansträngande projekt såhär en fredag kväll. Det ska ju bli fint väder hela helgen så det ska nog bli tid till att sköta om grillen också.

Önskar er alla en trevlig helg!

tacos

(Visited 47 times, 1 visits today)
Detta inlägg postades i Familj, Mat, Privat och märktes , den av .

Om Admin

Flyant, es un nuevo operador de carga aérea que nace por el grupo Futura. Estamos creando este medio para poder estar mas cerca de tí, y de que puedas aprovechar un servicio diferente a otras compañia por nuestra flexibilidad, fiabilidad y adaptabilidad. Bienvenidos a este espacio donde trataremos temas de interés. Si tienes algun comentario, no dudes en participar o formar parte en las discusiones.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *