Skolan är en viktig fråga i valet

När jag läser denna artikel i Aftonbladet så får jag känslan av deja vy. För mig känns det som att det ofta är mycket prat och löften om hur skolan ska förbättras om partiet blir valt.

Missförstå mig inte nu, självklart är det fantastiskt att partierna vill förbättra och utveckla skolorna. Ibland upplever jag att det vid varje valår ska satsas på skolorna och att de system som finns måste göras om. Jag får känslan av att vi har inte mer än har hunnit arbeta in oss i den senaste förändringen innan det är dags för nya.

Jag tycker det är bra att det kontinuerligt sker undersökningar för att se hur det går för eleverna och hur deras kunskaper är jämfört med elever i andra länder. Så att vi snabbt kan förbättra de områden där det tydligt inte fungerar. Fast ibland upplever jag att många vallöften är för att skapa röster och att man inte riktigt tänker på eleverna eller oss lärare som ska genomföra alla förändringar som politikerna utlovar. Kan vi inte bara utvärdera och behålla det som fungera och istället skruva lite på det som inte ser ut att fungera? Det tar tid att arbeta in nya rutiner och arbetssätt, För enligt mig är det eleverna som blir drabbade under tiden de nya rutinerna arbetas in

Skriver

(Visited 42 times, 1 visits today)
Detta inlägg postades i Valet 2014 och märktes den av .

Om Admin

Flyant, es un nuevo operador de carga aérea que nace por el grupo Futura. Estamos creando este medio para poder estar mas cerca de tí, y de que puedas aprovechar un servicio diferente a otras compañia por nuestra flexibilidad, fiabilidad y adaptabilidad. Bienvenidos a este espacio donde trataremos temas de interés. Si tienes algun comentario, no dudes en participar o formar parte en las discusiones.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *