Hittat ny inspiration för gymmet

Jag brukar försöka ta mig till gymmet två till tre gånger i veckan för att träna styrketräning men sista veckorna har det gått trögt. Känns som jag gör samma saker med samma vikter och maskiner.

Nu hittade jag en sida på nätet som hade massor med olika övningar och massor med inspirerande träningstips. Blev väldigt inspirerad nu och kommer att köra ett program där jag delar in kroppen i tre olika program så jag inte kör samma muskler varje gång.

Ska ta och boka en tid med en av instruktörerna på gymmet också tänkte jag så jag kan få lite synpunkter på om det är ett bra program eller inte och att de kanske kan se så att jag utför övningarna korrekt. Vill ju inte skada mig för att jag gör fel.

Väldigt imponerande, ska börja det nya programmet nästa vecka. Ser verkligen fram emot det.

muskelgrupper

(Visited 98 times, 1 visits today)
Detta inlägg postades i Träning och märktes , den av .

Om Admin

Flyant, es un nuevo operador de carga aérea que nace por el grupo Futura. Estamos creando este medio para poder estar mas cerca de tí, y de que puedas aprovechar un servicio diferente a otras compañia por nuestra flexibilidad, fiabilidad y adaptabilidad. Bienvenidos a este espacio donde trataremos temas de interés. Si tienes algun comentario, no dudes en participar o formar parte en las discusiones.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *