Husvagnssemester i Karlskrona

Denna veckan har jag och familjen spenderat på Skönstavik camping i Karlskrona. Vädret har varit kanon så barnen har mer eller mindre bott i vattnet.

Igår kväll var vi inne i centrala Karlskrona och gick på Glassiären som vi har hört så mycket om. De serverar otroligt stora glassar och har hur mycket smaker som helst att välja bland. Barnen var helt i extas. Glassarna var som en hel middag så vi behövde inte laga någon mat sedan när vi kom hem på kvällen. Jag valde smakerna dammsugare, melon och lakrits och det var helt otroligt goda smaker. Kul när man kan få lite annorlunda smaker.

Imorgon om det inte är för varmt så tänkte vi gå på Marinmuseet som också ska vara väldigt bra. Det ser jag verkligen fram emot. Kanske att jag går själv så får min fru stanna på campingen med barnen så de kan bada.

glassiären

 

(Visited 119 times, 1 visits today)
Detta inlägg postades i Familj, Privat och märktes , , , den av .

Om Admin

Flyant, es un nuevo operador de carga aérea que nace por el grupo Futura. Estamos creando este medio para poder estar mas cerca de tí, y de que puedas aprovechar un servicio diferente a otras compañia por nuestra flexibilidad, fiabilidad y adaptabilidad. Bienvenidos a este espacio donde trataremos temas de interés. Si tienes algun comentario, no dudes en participar o formar parte en las discusiones.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *