Orolig för framtiden…

Jag ska inte sticka under stolen att alla artiklar som sprids i media om hur Sverige kämpar för att få ihop en fungerande och samarbetande regering inte oroar mig. Självklart måste nyheter förstoras upp och göras extra märkvärdiga för att sälja men det är ju ändå ingen rök utan eld.

Jag är ju absolut främst orolig över hur utbildningen i svenska skolor ska på verka med tanke på att många undersökningar visar att fler och fler elever inte har fullständiga betyg när de går ut skolan. Detta är ju något som ligger mig varmt och hjärtat.

För mig är det viktigt att Sveriges befolkning har en bra utbildning dels för att klara sig i vårt samhälle och de krav som ställ på en anställd idag för att mäta sig med internationell standard. Samt att en bra utbildning krävs för att vi som nation ska kunna konkurrera med resten av Europa när det gäller forskning, kompetens och mycket mer.

Jag hoppas verkligen att Sveriges nya regering snabbt kommer ihåg med rätt man på rätt post och framför allt att de börjar samarbeta och fokusera på hur Sverige ska få en så bra framtid som möjligt.

utbildning

(Visited 171 times, 1 visits today)
Detta inlägg postades i Utbildning, Valet 2014 och märktes , den av .

Om Admin

Flyant, es un nuevo operador de carga aérea que nace por el grupo Futura. Estamos creando este medio para poder estar mas cerca de tí, y de que puedas aprovechar un servicio diferente a otras compañia por nuestra flexibilidad, fiabilidad y adaptabilidad. Bienvenidos a este espacio donde trataremos temas de interés. Si tienes algun comentario, no dudes en participar o formar parte en las discusiones.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *