Jägarlicens

Har under flera år funderat på att ta jägarlicens. Både min pappa och min bror har det men jag har aldrig blivit klar till att ta den.

Inte för att jag tycker om att skjuta djur för nöjes skulle utan för att jag verkligen älskar viltkött! Det är få saker som går upp mot en mustig älggryta och en lika mustig öl. Ett år gjorde min bror julskinka på vildsvinskött som var helt gudomligt gott.

Nu precis så läste jag en artikel om en 19-åring som blivit biten i bröstet och benet av en björn. På något sätt verkar han ha kommit mellan honan och hennes ungar. Det är ju egentligen enda gången som det är farligt att vara jägare, när man kommer mellan en hona och hennes ungar. Visst det är också farligt om djuret är skadat eller känner sig hotat.

Så det är verkligen verkligen olyckligt när sånt här sker. Så jag hoppas att folk har förståelse för att detta är ett stort ”misstag” mellan människa och björn och att folk inte börjar hävda att alla björnar är livsfarliga och måste skjutas.

Jag hävdar till 99% av fallen som olyckor sker så är det oförståelse för djuret och dess situation.

jägarlicens

(Visited 98 times, 1 visits today)
Detta inlägg postades i Privat och märktes , , den av .

Om Admin

Flyant, es un nuevo operador de carga aérea que nace por el grupo Futura. Estamos creando este medio para poder estar mas cerca de tí, y de que puedas aprovechar un servicio diferente a otras compañia por nuestra flexibilidad, fiabilidad y adaptabilidad. Bienvenidos a este espacio donde trataremos temas de interés. Si tienes algun comentario, no dudes en participar o formar parte en las discusiones.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *