Gymnasieutbildning för influencers

Jag har sett att många rasar över den gymnasieutbildning för influencers som ska komma till Stockholm och Malmö under hösten. Min första reaktion var också att fnysa men sedan funderade jag över vad det egentligen innebär. Jag antar att man kommer lära sig marknadsföring, filmning, klippning och övrigt som relaterar till reklam och media. Sådana utbildningar har funnits i många år, denna är bara paketerad annorlunda för att attrahera fler ungdomar (och reta gallfeber på äldre). Jag hoppas dock att praktiska yrken och hantverksyrken som bilmekaniker, snickare och skräddare fortsätter att finnas med i ungdomars planer. Om det skulle visa sig att alla bara vill bli influencers kan det det vara en bra idé att lära sig laga sina grejer själv. Jag har faktiskt börjat med det själv, i viss mån. Jag har insett att man kan köpa bildelar billigt på nätet och enkelt fixa småsaker med bilen. Hett tips ifall vi snart bara har youtubers runt oss!

Snart dags att bli sin egen bilmekaniker
Många unga vill jobba som influencers

(Visited 1 times, 1 visits today)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *