Högskolan Dalarna

Vilket dilemma jag sitter i nu. Jag har blivit erbjuden en tjänst som är knuten till högskolan i Dalarna och bara det att inte ens behöva söka jobb är ju otroligt skönt och smickrande. Tjänsten är både intressant och spännande, det är inte det. Det som ställer till det är att jag och familjen bor i Växjö, inte nästgårds med högskolan i Dalarna och Falun direkt. Vi har inte sagt något till barnen än utan det är jag och frun som diskuterar. Ska vi riva upp barnen från kompisar och släktingar här eller ska jag flytta upp själv och veckopendla? Jag har kontaktat en mäklare i Falun och det verkar inte vara svårt att hitta bostad i alla fall. Så nu sitter jag här som åsnan mellan hötapparna och funderar på hur jag ska göra med den här drömtjänsten. Ska höra om det är möjligt att distansarbeta hemifrån en eller två veckor i månaden. Det hade löst en hel del…

(Visited 1 times, 1 visits today)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *