Tankar om odling och inredning

Årstiden till trots börjar jag redan fundera på hur jag vill ha trädgården i vår och sommar. Jag har alltid varit förtjust i ätbar odling men jag funderar på om jag inte ska ta och satsa på lite vackra blommor och buskar till nästa år. Pioner är en favorit hos min fru så kanske jag satsar på sådana. En idé är också att låta mina elever ta del av trädgårdsarbete då jag tror det kan gynna de övriga studierna. Alla barn och ungdomar behöver fysisk stimulans och praktiska aktiviteter emellanåt, vare sig det är idrott eller bild – eller trädgårdsarbete som i det här fallet. Får se hur det bli till den kommande terminen. Under tiden finns det ju en hel del annat att pyssla med i hemmet. Vi har köpt ett nytt vitrinskåp som behöver en bra plats i vardagsrummet eller matsalen.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *